понеділок, 29 вересня 2014 р.

Системи не змінюються самі собою, їх змінюють люди.

Шановні колеги, реформування системи освіти – одне з найважливіших завдань нашого часу. Інноваційну діяльність на всіх рівнях освіти, тобто процес внесення якісно нових елементів, вважаємо інструментом реформування.
Як організувати навчання, щоб школа стала майстернею думки, яка навчатиме учнів самостійно критично мислити, а слово педагога – спонукатиме до глибоких роздумів? Які потрібно дібрати технології навчання, що мотивуватимуть учнів до самовдосконалення на користь собі та суспільству? Як зробити так, щоб ці запитання щодня спонукали педагогів рухатися вперед, думати, творити?
Знайти відповіді на ці та інші запитання, поміркувати над ефективністю професійної діяльності учителя – одне із головних завдань, яке поставили перед собою учасники зональної школи новаторства.
Ніщо так не посилює відчуття успіху, як визнання високого рівня професіоналізму колегами. Тож із метою заохочення до самореалізації, розвитку власного професійного потенціалу і педагогічної майстерності запрошуємо до ефективної співпраці освітян регіону.

А.Мужайло, завідувач Кобеляцького
райметодкабінету, координатор ЗШН-8
С.Левченко, методист Кобеляцького
райметодкабінету, учасник ЗШН-8

Немає коментарів:

Дописати коментар